Menyasszonyi kellékek

Fehér Szalon Esküvői Ruhaüzlet

A Fehér Szalon immár 18 éve van jelen a hazai esküvői piacon. Budapest szívében található üzletében több mint 500 darab exkluzív menyasszonyi és alkalmi ruha közül válogathatnak az érdeklődők. Kiemelkedő minőségű, nemzetközileg elismert márkáival/Cymbeline, Pronovias-Manuel Mota, Madeline Gardner, Victoria Jane, Izabell, Loretta/a szalon színvonalas szolgáltatást nyújt az esküvőre készülő menyasszonyoknak.
Elérhetőségek
Email cím: 

Savudria Swarovski Webáruház

Kép: 
Menyasszonyi ruhák, Alkalmi ruhák varrása 100% minőségi garancia! Vegye meg 1 helyen álmai ruháját az esküvői kiegészítőkkel együtt. Fejdísz, hajdísz, ékszer szett. http://www.savudria.com
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06206629806
Email cím: 
Email cím: 

Tiaratex Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon

A Tiaratex szállítói kezdetektől fogva kizárólag európai tradicionális cégek voltak. Az elmúlt közel 20 év során megismert 50 és 60 méteráru gyár közül maradtak meg azok a legjobbak, akik méltóak hírnevükre, büszkék választékukra és kiváló minőségükre. Főként természetes anyagokkal, hernyóselyemmel és keverékeivel, szuper 120, 130, 140-es gyapjúval valamint ezek kombinációival dolgozunk. Csipkéink, mintás és egyszínű textíliáink, méteráru nagy választékban kaphatók: shantung, taft, szatén, düsesz, muszlin, tüll, organza, bársony, brokát, hímzett és gyöngyözött, flitteres tüll stb.
Elérhetőségek
Email cím: 

Csilladfény Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon

Kép: 

Kedves Mennyasszonyok!

Tudjuk milyen fárasztó egy Mennyasszonynak esküvője napján hajnalban kell kelni, szaladni a fodrászhoz, majd rohanni a sminkeshez, felölteni mennyegzői ruháját és végül kisimultan, boldogan kimondani az örökéletre szóló "igen"-t.

Elérhetőségek
Telefonszám: 
(06-30) 921-0965
Email cím: 
Cím: 
1136 Budapest, Pannónia utca 22.

Székhuzat bérlés 250ft./db.-tól

Kép: 
Székhuzat/székszoknya bérlési lehetőség esküvői helyszínekre 2008-as árakon:bruttó 250ft/db.-350ft./db.-ig(felrakással vagy anélkül)fehér színben,nem selyem és gyűrődésmentes anyagból a választott színű masnival együtt!A székhuzatok bármely széktípusra jók,könnyen felrakhatók(csak karfás székre nem ajánljuk!) Továbbá egyéb textil dekorációk :asztali futók a masni színével megegyező színből és anyagból:bruttó 100ft./fm.-er árban és asztalszoknya(kasír) bérlési lehetőség:bruttó:500ft./fm.-er árban.(az kasír fényes selyem). Minden megrendelőnknek 10.000ft.-os névre szóló és nem elévülő nászutaz
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06204806932
Fax.szám: 
95779229
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
Székhuzat bérlés 250ft./db.-tól

Elizabeth N Divatház

Kép: 

Elizabeth N Esküvői és Báli Ruha Szalon

Pécsett, a Kereskedők Házában ( Rákóczi út 46. ) várja Önt az Elizabeth N Divatház. Esküvői és báli ruhák, koszorúslány ruhák, férfi öltönyök bérlése és készítése.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-72 / 327 090
Email cím: 
Cím: 
Pécs, Rákóczi út 46. (Kereskedők Háza)
Tartalom átvétel