Háztartási gépek

Márkabolt

Cégünk háztartási gépek forgalmazásával foglalkozik online és hagyományos módon egyaránt. Széles választékban kínálunk mosógépeketet, mosogatógépeket, hűtőgépeket, túzhelyeket, főzőlapokat illetve más háztartási cikkeket is a legnépszerűbb gyártóktól: AEG, Zanussi és Electrolux. Vevőink igényeinek állandó és magas szintű teljesítése érdekében minőségirányítási rendszert építettünk ki és működtetünk. A folyamatos fejlesztéssel és tökéletesítéssel tovább kívánjuk javítani szervezetünk eredményességét. Ezt mind belső működésünkben, mind a piaci részvételünkben érvényre kívánjuk juttatni.
Elérhetőségek
Email cím: 

Aygor LAVAZZA - Kávéautomaták, kávégépek

Kép: 
LAVAZZA BLUE és ESPRESSO POINT rendszerű kapszulás kávéautomaták, kávégépek ingyenes használata irodák számára, valamint otthoni használatra a LAVAZZA hivatalos disztribútorától, az AYGOR-tól. Saját géppel rendelkezőknek 10-15% kedvezmény a kapszulák árából. Rendezvényekre ingyenes gépkölcsönzés, tetszés szerinti LAVAZZA kávé megvásárlásával.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
(1) 237 1211, (20) 449 6719
Email cím: 
Cím: 
1134 Bp, Klapka u. 7. (Bemutatóterem)

K&K Kft

Kép: 
Társaságunk a K&K Kft elődeivel együtt 1989-ben alakult szolgáltatási céllal. Először a fuvaros szakmában tevékenykedtünk és amikor egy baesetben a Hungária biztosító nem fizette ki a káromat akkor azt mondtam elég volt és az akkor már tevékenységi körünkben levő háztartási gép kereskedelmével kezdtünk el foglalkozni Ezen tevékenységet mind a mai napig müveljük. Ennek egy speciális ágában az egészségmegőrzés háztartási gépek segítségével. Az utóbbi időben a termékek fontos szerepe még jobban fölértékelődött hiszen soha nem látott fertőzések törtek be a háztartásokba.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-70/248-7984
Email cím: 

NEDI Kertigépek

Kép: 

Kertigépek, fűnyírótraktorok széles választéka.

Üzleteink:

Budapest XIII. Szt.László út 13.
Tata, Május 1.út 28.
Éljen a lehetőséggel!
Beüzemelés, környékbeli kiszállítás ingyenes.

Kertigép Szaküzlet
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-30/9293-673
Email cím: 

Szikra Invest Kft

Kép: 

A társaság fő termékei a 12 kW-116 kW hőtartományban gyártott földgáz és PB gáz tüzelésű termoteka márkanevű kazánok, valamint a "Simplex" típusú kazánok széntüzelésre és a "Simplex Primo" típusú kazánok vegyes (fa- és szén-) tüzelésre.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36-66-445-645, +36-66-441.607, +36-30-823.3672
Email cím: 
Cím: 
5600 Békéscsaba, Ipari út 1.

Kalász Kenyér Kft.

Kép: 

Minden, ami a sütőiparban szükséges lehet!
Új és használt gépek, berendezések kereskedelme.
Szervíz, javítás, felújítás hat hónap garanciával.

Elérhetőségek
Telefonszám: 
20/924-6338
Email cím: 
Tartalom átvétel