Egészségi tanácsadó

Brédáné Kis Gabriella Pszichológus, Pszichoterapeuta

Nem könnyű pszichológus segítségét igénybe venni, nehéz választani is. Pszichológiáról, pszichoterápiáról szóló honlapomon az „Érdekességek” menüpontban elhelyezett információkkal ebben is szeretnék szolgálatára lenni. Rólam röviden: Végzettség szerint klinikai pszichológus, pszichoterapeuta vagyok, de nem tartom magamat "gyógyítónak", inkább segítőnek. Régóta foglalkoztatott a lélek, a szenvedés, ezért választottam ezt a hivatást. Meggyőződésem, hogy a testi és a lelki folyamatok, bonyolult kölcsönhatások révén meghatározzák egymást, ezért az egészség mindkét oldalával törődnünk kell.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 20 438 4402
Email cím: 

Berkó Zsófia spirituális önismereti tanácsadó

A "gyógyító beszélgetés" alapját egy személyiségtérkép képezi, melynek elkészítése során több módszert alkalmazok, melyek a számmisztika, ezen belül kiemelten az életfeladat meghatározás, illetve a pszichogenetika. A számmisztika az égitestek rezgéseit, pszichológiai és egyéb hatásait bizonyos számokkal azonosította, több ezer éves megfigyelések alapján. A számmisztikában az asztrológusok munkájának az esszenciáját használjuk könnyen kezelhető számokra lefordítva, így a személyre szabott életfeladat pontosan behatárolható. A túlzott feszültség, a stresszhormon felborítja a kényes horm
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+3620 55 33 44 7
Email cím: 
Cím: 
1036, Budapest, Pacsirtamező u. 7/5.

Lénárd Orsi Dúla

Kép: 
Lénárd Orsolya vagyok, háromgyermekes édesanya és dúla (görögösen doula, „szolgálatban”, azaz asszonytársi segítő). Dúlaként várandós nőket kísérek, és segítem őket a tájékozódásban, hogy az általuk eltervezett szép szülésélményhez jussanak. Igény szerint jelen vagyok a vajúdásnál és szülésnél, érzelmi és fizikai támogatást nyújtva az édesanyáknak. A gyermekágy idején is kapcsolatban maradunk, segíteni tudok a csecsemőápolásban, szoptatásban, szülővé válás egyéb kérdéseiben.
Elérhetőségek
Email cím: 

TOP-TEAM-MED Kft.

Kép: 
Mindenkinek a legfontosabb az egészsége. Számítógépes alapú orvosi diagnosztikai eszköz. Magán rendelőben szakképzett orvosok végzik. A vizsgálat ideje fél óra konzultációval együtt. További információ telefonon, illetve a weboldalunkon.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-20-528-50-89
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
8000 Székesfehérvár, Madách Imre ut.10/b.

Kineziológia

Kép: 

Aranyosi Éva kineziológus

Kineziológia, Stresszoldás, Családterápia!

Szorongás, stressz, hangulatzavarok, önbizalomhiány, tanulási nehézségek, készség-, és képességfejlesztés, párkapcsolati problémák, depresszió, függőség, fóbia, pánikbetegség, beilleszkedési nehézségek, allergia, különböző pszichoszomatikus betegségek esetén nyújthatok hatékony segítséget, ha Ön változtatni akar.

Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-30/637-2022
Email cím: 
Cím: 
Kati-Vital Egészségszalon, 1042 Budapest, József Attila utca 32-34.
Tartalom átvétel