Fogtechnikus

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat Budapest szívében: Ismerje meg szolgáltatásaink körét, melyek a következők: implantátum, implantáció, foghúzás, fogtömés, fogfehérítés, fogpótlás, fogbeültetés, szájsebészet a Life Dent fogorvosi magánrendelőben. A fogorvosi hivatás, avagy a fogászat, ahogy inkább a köznyelv hívja az orvostudomány kiemelkedően szép területe. Egyszerre jelenik meg benne gyógyítás és a szépség. A legtöbb emberben a fogorvos szó hallatán negatív képek jelennek meg. Ezen szeretnék változtatni.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06 / 70 - 5000 - 447
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1132. Budapest, Váci út 6. II/4

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat Budapest szívében: Ismerje meg szolgáltatásaink körét, melyek a következők: implantátum, implantáció, foghúzás, fogtömés, fogfehérítés, fogpótlás, fogbeültetés, szájsebészet a Life Dent fogorvosi magánrendelőben.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06 / 70 - 5000 - 447
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1132. (XIII. kerület) Budapest, Váci út 6. II/4.

Gyulai István fogtechnikus

Kép: 
Fogsorjavítás azonnal! Nálam a fogsorjavítás megvárható. Belvárosi fogtechnikai rendelőmben fogorvos kollégák bevonásával, teljeskörű fogászati ellátást biztosítok a legmagasabb színvonalon. Tudásom legjavát adva várom Önöket jól felszerelt laboromban. Előzetes bejelentkezéssel, időpont-egyeztetés után is, de spontán megkeresésükre is állok rendelkezésükre, és akár házhoz is megyek. A minőségi munkára, az emberek szeretetére, tiszteletére neveltek - talán ezért is sok az idős, nyugdíjas betegem. Ingyenes felmérés, időpont egyeztetés munkaidőn kívül is! Kedvezményes árak!VII.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
(06-1) 3423-429
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1073 Budapest, Erzsébet krt. 51. mfszt. 5.
Tartalom átvétel