Gyógymasszázs

Hársfa Masszázs

A Hársfa Masszázs oldalán számos kezelés megismerhető. A cég saját oldalán mutatja be az adott kezelések és masszázstípusok előnyeit és hátrányait. Időpont kérésünket azonnal feldolgozzák, és igényes szalonjukban kellemes környezetben élvezhetjük a masszázsok jótékony hatásait.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36/30-483-6263
Email cím: 
Cím: 
1074, Budapest, Hársfa u. 31.

Tündérfürt fodrászat kozmetika

Kép: 
Tündérfürt szépségszalon 6 éve mükődik Zugló szivében az Adria sétány 4/G.altt Ha olyan szépségszalont keres, ahol kellemes hangulatban szépülhet,akkor nyugodt lehet afelől, hogy nálunk a legmegfelelöbb ápolást kapja nekünk az Őn belső egészsége és a külső szépsége a fontos. Szolgáltatásainkat ennek megfelelően alakitottuk ki. -Férfi női gyermekfodrászat -Kozmetika:Arckezelés,ráncfeltöltés,ult
Elérhetőségek
Cím: 
Budapest XIV. Adria sétány 4/G.

Szűcs sportmasszázs

Üdvözlöm! Szűcs Péter sport- és gyógymasszőr vagyok! Várom minden kedves régi, és új vendégemet a Liszt Ferenc téren, vagy kérésre házhoz megyek! Több éves gyakorlattal rendelkezem- dolgoztam már wellness részlegen, szépségszalonban és van sportegyesületi tapasztalatom is.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06/30/6365797
Email cím: 
Cím: 
Liszt Ferenc tér 2

Endre masszázsa

Kép: 

Hölgyem és Uram!
LEFOGYASZTOM!
Fogyjunk együtt speciális masszázzsal!
A 3 hetes kúra eredménye mínusz 5-10 cm.
A teljes kúra 10X90 perc + 1 ajándék meglepetés!
Bejelentkezés, érdeklődés:
VÁROM KEDVES VENDÉGEIMET!
- HA EGÉSZSÉG, AKKOR ! -

Elérhetőségek
Telefonszám: 
06/20-533-8537
Email cím: 
Cím: 
Győr, Lehel utca (vásárcsarnok mögött)

Vitál masszázs Óbudán

Kép: 

A klasszikus svédmasszázs frissítő, kondicionáló változata, az erőnléti állapot fenntartására szolgál. A masszázs hagyományos elemeit (simítás, dörzsölés, gyúrás, rezegtetés) alkalmazza. Kellemes közérzet biztosít, elősegíti a fáradtság megszűnését. Felgyorsítja az anyagcserét, segíti a gyors regenerálódást. Élénkíti, fokozza az egész szervezet aktivitást időtartam 120 perc 5000 ft.

Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-20-949-12-88 lászló ; 06-20-448-78-57 ildikó
Email cím: 
Tartalom átvétel