Édesipar

In Style Magazine Hair Styles - hair twist styles

in+style+magazine+hair+styles hair styles wedding OKSTRING
Elérhetőségek
Telefonszám: 
samson
Fax.szám: 
samson
Email cím: 
Cím: 
samson

vattacukor hungary

Kép: 
Vattacukor és pop - corn készítése, kiosztása bármilyen zárt, vagy nyílt téri rendezvényen a vattacukor-hungary.eu csapatával. Megbízhatóság, gyorsaság, minőség, korrekt kiszolgálás, kulturált megjelenés, akciók, egyedi megállapodások, egyedi kedvezmények, csináld magad lehetőség. Bennünk csak kellemesen csalódhat. Sok - sok nagy színes, édes, kócos csalabuggy és frissen sütött pop - corn. Nyami! vattacukor-hungary.eu. Tel.: 702261888. Referenciáink: http://vattacukor-hungary.eu Videógaléria vattacukor-hungary: http://www.youtube.com/user/fdhevsa#p/p
Elérhetőségek
Telefonszám: 
702261888
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
Budapest, Szeged, Győr, Miskolc, Siófok

Vattacukorextra

Kép: 
Édes Mámor, Vattacukorextra. Minőségi, megbízható szolgáltatásainkkal, korrekt, kulturált megjelenésünkkel, mellyel alkalmazkodunk a rendezvények stílusához, mi is hozzájárulhatunk, hogy szeretteiknek, gyermekeiknek, vendégeiknek szerezzenek néhány édes pillanatot.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
204660958
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
Budapest, Szegedi u.10.

Prima Maroni Kft - Minden ami gesztenye

Kép: 
A Prima Maroni Kft. a tulajdonos több mint 25 éves cukrászati szakértelmével és szakmai tapasztalatával a magyar gesztenyepiac meghatározó szereplője. Célja, hogy kiváló minőségű, innovatív és egészséges termékeket gyártson, illetve megismertesse a gesztenye pozitív táplálkozástani tulajdonságait és élvezeti értékét a fogyasztókkal. Termékeink az egészséges táplálkozásba és a diétás étkezésbe egyaránt jól beilleszthetőek.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-1/277-7150
Email cím: 
Cím: 
1211 Budapest, Déli-bekötő u. 8.

Csoki Market.hu

Kép: 
2008 november elején indul webáruházunk ahol egyedi, kézzel készített minőségi csokoládé ajándékok vásárolhatóak meg. Fő termékeink a csokifigurák . A hagyományos mikulás és húsvéti figurák mellett megtalálhatóak lesznek a csokiból készült: állatok, járművek, mesefigurák, stb és emellett bármi amit el tud képzelni.
Elérhetőségek
Email cím: 

VATTACUKOR EXTRA

Kép: 
Gyereknapokra, családi napokra, kampányokra, falunapokra és egyéb rendezvényekre. VATTACUKOR, mellyel megédesíthetik szeretett gyermekeik napjait. Előre megrendelt vattacukorra 40-50% kedvezményt adunk a piaci árhoz képest. Egyedi megállapodásokra is nyitottak vagyunk. Egyéb elképzeléseiket, ötleteiket egyeztessék velünk; Ungi György, Szamosfalvi Zsuzsanna.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
20 466 09 58; 70 22 61 888
Email cím: 
Tartalom átvétel