Könyvelőiroda

Laurus Magyarország Könyvelőiroda Budapesten

Kép: 
Sikerhez segítjük vállalkozását! A Laurus Magyarország Kft. hivatalos weboldalán ezzel a felkiáltással fogadja látogatóit. Hozzá teszi: "a professzionális könyvelés, számvitel és pénzügy már fél siker!" A Laurus ebből a gondolatmenetből közelíti meg megbízói pénzügyeit. Első körben az általános könyvelési szolgáltatásait kínálja fel, és a legtöbb esetben egy szilárd és bármilyen ellenőrzésnek megfelelő alapot biztosít a vállalkozásnak. Rendbe teszi pénzügyeit, számláit, kiépíti vagy rendszerezi a cég dokumentumait.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
0614751435
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1131 Budapest, Topolya utca 4-8

Profi-Kont 2007 Kft.

Cégünk teljes anyagi felelősséggel vállalja kisebb- nagyobb vállalkozások, vállalatok teljes könyvelését, és minden egyéb bérszámfejtési, adótanácsadó, és kiegészítő pénzügyi szolgáltatásait. Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek az általános könyvelési feladatokon kívül a pályázatírás területén is. Keresse fel honlapunkat és tudjon meg többen a profi-Kont tevékenységeiről.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06209858868
Email cím: 

Gerberkönyvelés

A könyvelés, bérszámfejtés egy olyan bizalmi feladat, amivel kapcsolatban nagyon megfontolt, precíz döntéseket kell hozni. A legtöbb vállalkozó már sajnos rendelkezik negatív tapasztalattal mind egy “maszek” könyvelő, mind egy könyvelőiroda megbízásának területén. Azonban vannak könyvelők, akikkel öröm együtt dolgozni, akik precízen, lekiismeretesen végzik munkájukat az ügyfél érdekeit is szem előtt tartva. Ilyen a Gerber Könyvelő Iroda Kft., amelynek fő célja a könyvelőkbe vetett bizalom erősítése, helyreállítása!
Elérhetőségek
Email cím: 

Profi-Könyvelés Bt.

Szakértelem - Megbízhatóság - Felelősség! A megfelelő szakképesítés mellett többéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, mind kisebb, mind nagyobb cégek könyvelésében. Az általunk könyvelt cégek könyvelésében elsődleges szempont a komplex számviteli szolgáltatás, hogy minél nagyobb terhet vegyünk le ügyfeleink válláról. Érdekünk, hogy hosszú távú és eredményes munkakapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel, akik elégedettek szolgáltatásainkkal. Ennek érdekében folyamatosan bővítjük szakmai ismereteinket, felelősséget vállalunk az általunk elvégzett munkáért.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-20-342-6228
Fax.szám: 
06-23-522-088
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
2030 Érd, Nógrádi u. 14.

Katica Kft.

Kép: 
A Katica Kft. szolgáltatásai: Személyi jövedelemadó bevallások készítése magánszemélyeknek határidőre! -Cégünk vállalja betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok és egyéb szervezetek havi rendszeres teljeskörű könyvelését, -igény szerint házi pénztár bizonylati szintű vezetést, -bérszámfejtését, -munkaügyi nyilvántartását, -elektronikus adóbevallások elkészítését, -adatszolgáltatást, -a számviteli törvény szerinti éves beszámolók elkészítését, -szabályzatok elkészítését, -vállaljuk a NAV és egyéb hatóságok előtti képviseletet.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 30 367 2695
Email cím: 
Cím: 
1151 Budapest Veresegyházi u. 83.

Havas Könyvelő Iroda

Kép: 
KÖNYVELÉSÉT BÍZZA SZAKEMBERRE! Minden vállalkozás számára nagyon fontos a megbízható, precíz és informatív könyvelés valamint a hatékony adminisztráció. Budapesti könyvelő irodánk célja, hogy minőségi és teljes körű könyvelési, bérszámfejtési szolgáltatást nyújtson mikro-, kis- és középvállalkozások illetve egyéni vállalkozók részére. Könyvelő irodánk erénye, hogy családi vállalkozás: a nagy könyvelőirodákkal ellentétben számunkra ügyfeleink vállalkozása nem csak sorakozó számjegyek halmaza a monitoron! Forduljon felénk bizalommal! http://www.konyvelo-berszamfejto.hu
Elérhetőségek
Email cím: 
Cím: 
1185 Budapest, Nagybánya u. 54.

Nivo-Cad Bt

XVI. kerületi könyvelőirodánk teljes körű könyvelést, bérszámfejtést és adótanácsadást nyújt mérlegképes könyvelő, TB ügyintéző és adószakértő munkatársakkal. Jogász és könyvvizsgáló közreműködésével segítjük cége létrehozását, illetve cége beszámolóinak hitelesítését. Fontos számunkra, hogy a megfelelő könyvelési, bérszámfejtési, adó tanácsadási szolgáltatást kapjon a könyvelési díjáért cserében. Nálunk minden vállalkozás egyedi. Könyvelőirodánk segít megtalálni azokat az adózási lehetőségeket, amelyek alapján szabályosan, de minden adott lehetőséget kihasználva készüljön a könyvelés.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06209191677
Email cím: 
Cím: 
1165 Budapest, Dóra tér 5. I. emelet 2.

Könyvelő program

A pénzügy-számvitel szép is tud lenni! Könyvelési programunk ennek a szlogennek az elvében készült. Folyamatosan fejlesztjük a könyvelő eljárásokat azért, hogy az Ön napi, heti, havi könyvelési és számviteli nyilvántartási feladatai, a legkönnyebben elvégezhetőek legyenek.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 (1) 226-0611
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1221 Budapest, Péter Pál u. 90.

Könyvelőiroda

Vállalkozásunk, a Benefit Consulting Kft. könyvviteli szolgáltatásra, bérszámfejtésre, pénzügyi tanácsadásra, adótanácsadásra valamint teljes körű adminisztrációs feladatok ellátására szakosodott könyvelőiroda Budapesten.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 1 411 1771
Email cím: 
Email cím: 

Bérszámfejtés

Társaságunk elkötelezett arra, hogy a bérszámfejtéssel kapcsolatban felmerül valamennyi feladatot átvállalja és pontos, precíz megbízható partnerként támogatást nyújtson az ön vállalkozása részére.Vállalkozásunk, a Benefit Consulting Kft. 10 főt foglalkoztató könyvviteli szolgáltatásra, bérszámfejtésre, pénzügyi tanácsadásra, adótanácsadásra valamint teljes köru adminisztrációs feladatok ellátására szakosodott társaság.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 1 411 1771
Fax.szám: 
+36 1 411 1770
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1052 Budapest, Haris köz 2. II/1
Tartalom átvétel