Pénzügyi tanácsadó

Befektetési arany - Safetygold

Fél a válság okozta pénz romlástól? Az ingatlan és a föld az egyik olyan befektetés ami jó megoldás lehet, de azért nézze meg az arany árfolyamát és látni fogja, ez a nemesfém az amivel szintén megtarthatja pénzét. Szerezzen minél több hasznos információt a befektetési aranyról és döntsön. Az aranybefektetés áfa-mentes, kézzelfogható (egyedi sorszámozott tömbök) s bár az árfolyama ingadozhat, csődkockázata gyakorlata nincs.
Elérhetőségek
Email cím: 

TANDERA Tervező Csoport

Kép: 
Célirányos Vállalkozásfejlesztés© és Strukturált Potenciál Analízis© a kis- és középvállalkozások hatékony működéséért. Fő profilunk: professzionális üzletviteli megoldások fejlesztése, hasonlóságelemzésre (COCO) épülő online vállalati döntéstámogató rendszerek fejlesztése, reorganizációs és hatékonyságnövelési programok kivitelezése, üzletviteli tanácsadás, K+F vállalati innovációs kutatások generálása és kivitelezése, valamint projektmenedzsment.
Elérhetőségek
Email cím: 

Finanszír Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Kft.

Üzleti filozófiánk, hogy – mindazoknak, akik igénylik –, segítsünk eligazodni a pénzügyi lehetőségek útvesztőiben és egyedi pénzügyi lehetőségek kidolgozásával különleges előnyökhöz juttassuk ügyfeleinket! Számunkra elsődleges fontosságú a gyorsaság és ügyfeleink megelégedettsége! Valljuk, hogy minden ügyfélnek a szerződéskötés előtt kell megismernie a szerződések apró betűs pontjait. Sok ügyfelünk fogalmazta így véleményét rólunk: „Egy jó pénzügyi tanácsadó legalább olyan fontos a családban, mint a család orvosa, vagy ügyvédje!” A FINANSZIR Kft.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-1-422-1430
Fax.szám: 
06-1-422-1431
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
H-1105 Budapest, Szent László tér 16.

Dirda László pénzügyi tanácsadó

Kép: 
Dirda László pénzügyi tanácsadó vagyok. Kiemelt ajánlatom a Pannónia Alkony Biztosítás, a Fundamenta lakáskassza és a különböző pénztári szolgáltatások közvetítése. Megkeresem a legjobb megoldást az Ön által biztosítani kívánt esetre a piacon található teljes termék választékból. Amennyiben Ön már rendelkezik különféle biztosításokkal, akkor segítségemmel egy átvilágítás után akár jelentős megtakarítást is elérhet ezek átszervezésével. Ingyenes hiteltanácsadás, hitelügyintézés, lakás hitelközvetítés Budapesten és Pest megyében, a legoptimálisabb hitelkonstrukció megkeresésével.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-20-773-66-97
Fax.szám: 
+36-23-530-094
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
2051 Biatorbágy Táncsics M.u.14.

Allfinance Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Kft

Kép: 
Tevékenységi kör:
* bankügynöki tevékenység
* magán- és önkéntes nyugdíjpéntárak közvetítése: beléptetés, átléptetés
* lakástakarék-pénztári szerződések közvetítése: szerződések kitöltése, átdolgozása
* egészségpénztárak közvetítése: beléptetés, átléptetés
* biztosítási termékek közvetítése: szerződések kötése, átdolgozása (élet- és nem élet biztosítások)
* befektetési tanácsadás
* hitelközvetítés
Elérhetőségek
Email cím: 

Credit Austria Pénzügyi Tanácsadó

Kép: 

Lakásvásárlók megdöbbentő lehetősége!

Tud olyan lakáshitelről, amelynek a felét utólag megspórolhatja? Nézzen utána itt! Csak el ne mondja másnak! Túl sokat fog zsebre tenni, ha most elkéri az üzleti receptet. A weboldal egyik cikkében azonban biztosan megtalálja. Más gondolkodásmód-más gyakorlat-más eredmény! Vásároljon megtakarítással is!

Elérhetőségek
Email cím: 

Szinatkasz Iliász /ING bizt. zrt./

Kép: 

Használja ki Ön is Magyarország egyik vezető pénzintézetének szolgáltatásait!Minden pénzügyi szükségletére van megoldás! Ha Önnek hitelre van szüksége. Jelzálogkölcsön: lakásvásárlásra, lakásépítésre, szabad felhasználású és adósságrendező hitelek.(biztosítási védelemmel kombinálva) BAR- lista nem akadály.

Elérhetőségek
Telefonszám: 
06/25-225-030, 06/30-351-4762
Tartalom átvétel