Faárú

Megoldás 3 Kft

Kép: 
Akác kerítéslécek forgalmazása közvetlenül a gyártótól.Többféle minta és méret,egyedi igények készítése.Kivitelezést is vállalunk.Kérje ingyenes árajánlatunkat.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06/70-941-2022
Email cím: 
Email cím: 

Irga Kft.

Kép: 
Cégünk a Pest megyei Kerepesen a 30-as (régi 3-as) főúton Budapesttől Gödöllő felé haladva a település gödöllői oldalán található. Telepünkön mindenki megtalálja a számára szükséges épületfa gerendákat, pallókat, deszkákat, tetőléceket, kerítéselemet, de tartunk többféle vastagságban és minőségben szélezetlen borovi-, vörös-, és luc fenyő faanyagot. Kínálatunkban szerepelnek még tetőfóliák, kerti pihenők és kocsibeállók építéséhez különféle horganyzott gerenda talpak is. Többféle lambériával, valamint táblásított borovi fenyő anyaggal is állunk vásárlóink rendelkezésére. A téli időszakra t
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 70 258 0987
Fax.szám: 
06 28 490 549
Email cím: 
Cím: 
Kerepes, Szabadság útja 288 (Ipartelep)

Urbánszki László Faműves

Kép: 
Minőségi kerti, terasz és beltéri bútor a gyártótól megrendelhető. Saját tervezésű designe. A fa erezete csodálatosan kiemelve, tölgy, mahagóni, dió színekre pácolva. Klasszikus és ovális asztalokat, kezelhető súlyú székeket, padokat készítünk. Hatszemélyes garnitúra már 126 E Ft-tól. Egyedi igényeket figyelembe veszünk, éttermek, panziók berendezését is vállaljuk.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-70-342-6646
Email cím: 
Cím: 
Tatárszentgyörgy
Tartalom átvétel