Felnőtt képzés

IBF Master Center - hatósági képzés

Kép: 
Az IBF Master Center Kft. a pénzügyi hatósági képzések területén kívánja segíteni a vállaltokat, egyének, hogy versenyképességük megőrzésével minél jobb piaci pozíció érjenek el. A piac minden szegmensében kiélezett a versenyhelyzet, és nincs ez másképpen a biztosítás közvetítői szakterületen sem. A versenyképesség megalapozásához, és megőrzéséhez nélkülözhetetlen a folyamatos képzés, önképzés. Hatósági képzés, és hatósági vizsga várja Önt az IBF Master Center Kft.-nél szakképzett oktatói gárdával, akik segítenek e cél elérésében.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 20 570 5355
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1134 Budapest Váci út 37.

Laurus Fejlesztő Intézet

Kép: 
A LAURUS Fejlesztő Intézet megalapításának célja, hogy coaching módszereinkkel és tanácsadással, mediációval segítsük és fejlesszük azokat, akik magánéletükön illetve szakmai karrierjükön szeretnének eredményesen változtatni, fejlődni, hogy elérjék belső erőforrásaikat és céljaikat. Elkötelezetten támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy átlépjenek a múltban megélt nehézségeken, a saját maguk által állított korlátokon, elakadásokon és sikerrel vegyék az akadályokat életükben. Hiszünk abban, hogy problémáink megoldásán túl lehetőségeket is teremthetünk gondolkodásunkban, érzéseinkben.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06 30 860 4004
Email cím: 
Email cím: 

Humánorientáció Oktatási és Szolgáltató Kft.

Kép: 
OKJ-s felnőttképzések – távoktatás Szociális gondozó és ápoló felnőttképzés távoktatásos formában Óvodai dajka képzés indul folyamatosan. Tanácsadás, hiperaktivitás kezelése, bármilyen pedagógiai (nevelési) probléma Felnőttképzési tanácsadás, pályaorientáció, illetve munka- és álláskeresési tanácsadás.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-30/74-64-135
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
2318 Szigetszentmárton, Szivárvány köz 9.

Easy Learning Hungary Kft.

Az Easy Learning Hungary Készségfejlesztő Kft. 19 éve működik a hazai piacon, mint annak meghatározó tréningcége. A Megrendelőinktől kapott visszajelzések szerint ők a módszertani, szervezési rugalmasságot, az ember/személyközpontú szemléletet, a gyakorlati megközelítést és az alkalmazhatóságot értékelik a közös munkáink során. Ennek köszönhetően partnereink nagy részével többéves, folyamatos munkakapcsolatot tudtunk kialakítani. Cégünk egyaránt dolgozik az államigazgatási és a versenyszféra munkatársi és vezetői szintjein.
Elérhetőségek
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1076 Budapest Rákóczi út 26.

AIB-Vincotte Hungary Kft.

Minõségbiztosítás, ISO 9001, HACCP tanúsítás, felnőttképzés, környezetvédelem - Aib-Vincotte Hungary Kft.A Vinçotte minden — akár a határokon átnyúló — minőséget, biztonságot és környezetvédelmet érintő kérdésben 'Globális Megoldás Szolgáltató'-ként működik. Gyors, hatékony és jól szervezett megoldásokat kínálunk az egyszemélyes kapcsolattartó (SPOC: single point of contact) segítségével. Az Ön SPOC-ja Önnel együtt keresi az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 1 413-6937
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
H-1071 Budapest, Dózsa György út 40.

CLEAR Communications

Kép: 
KOMMUNIKÁCIÓ FELSŐFOKON! Beszédtechnika, tárgyalástechnika, prezentációs-technikák oktatása magánszemélyek részére, illetve cégek számára tréningek keretében.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-20-58-99-429 Horváth Eszter <br>
Email cím: 

VIVACITY BEAUTY CLUB & CAFE - PÓLUS CENTER

Kép: 
Üdvözöl Téged és vár rád a VIVACITY BEAUTY CLUB & CAFE - PÓLUS CENTER

Vonzáskörzetének egyetlen professzionális szépségszalonja!

 

Elérhetőségek
Telefonszám: 
414-0737, 414-0738, 0630-8225665
Email cím: 
Cím: 
Pólus Center, Vivacity 1152 Bp., Szentmihályi út 131.

Mandala Természettudományi Oktatási Központ

Kép: 
A Mandala Oktatási Központ 2005-ben alakult, tanárai magas szintű oktatási célokat tűztek ki.A pszichológia képzés alternatív módszerei és a transzperszonális pszichológia módszerei fő tantárgyként szerepel
Elérhetőségek
Email cím: 
Tartalom átvétel