Nyelvoktatás

Üzleti angol nyelvtanfolyam

Cégünk 1992-óta van jelen az üzleti nyelvoktatás területén. Céges angol nyelvtanfolyamainkon már számos hazai és nemzetközi tulajdonú top multi cég, és rengetek kis- és közepes vállalat, vállalkozás vett részt.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06309603066
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1132 Budapest, Visegrádi u. 6.

Angol általános és szakmai nyelvoktatás egyénileg

Kép: 
Angol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni a nyelvvizsgára,legyen az középfokú, vagy szakmai felső,esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon?Egyeni nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat,fordításokat gyakorolunk,sokat beszélgetünk különféle érdekes témákról,teszteket töltünk ki,valamint fogalmazásokat írunk,ezzel is növeleve a szókincsedet.Ha netán külföldre mennél dolgozni,vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás szivesen segítek az állásinterjúra való felkészülésben is. www.tanuljangolt.hu
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06203826861
Email cím: 
Cím: 
Budapest 1118

Nyelviskola

IBC Nyelviskola – általános nyelvoktatás, céges nyelvoktatás anyanyelvi tanárokkal.
Elérhetőségek
Email cím: 

Fundamento Eszperantó Nyelviskola

Kép: 
Tanulj saját tempódban, nyelvtanár segítségével! Eszperantó távoktatás a sikeres alap- és középfokú nyelvvizsgához a Fundamento Eszperantó Nyelviskolában.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
703850270
Email cím: 
Email cím: 

Kreatív angol

Angol nyelvtanulás felnőtteknek, gyerekeknek kreatívan, az életből ellesett pillanatokkal, ahogy az anyanyelvedet is elsajátítottad. Gyerekeknek drámával: hogy felszabadulhassanak a gátlásaik idegen nyelven is. Zenével: hogy a hangképzésük, intonációkészségük és ritmusérzékük fejlődhessen Mozgással: hogy agyuk mindkét féltekéjét egyszerre használhassák Kézműves tevékenységgel: hogy az életből ellesett helyzetekben automatikusan tudják használni a nyelvet.
Elérhetőségek
Email cím: 

Kőhíd Nyelvstúdió

Kép: 
Ugye te sem akarsz sok éven keresztül nyelvtanfolyamokra járni, azokat abbahagyni, majd később újrakezdeni? Szeretnél valóban megtanulni angolul vagy németül? Gyere el veszprémi nyelvstúdiónkba, ahol kellemes környezetben tanulhatod a nyelvet!
Elérhetőségek
Email cím: 

mpangol

Mission possible! Én nem ismerek lehetetlent, és ÖN? Angol oktatás a kezdőtől a profi szintig, óvodás kortól a felnőttekig, nagy tapasztalattal rendelkező, profi és elhivatott angol tanártól! www.mpangol.gportal .hu

GALF SCHOOL

Kép: 

ANGOL FŐISKOLAI KÉPZÉS INDUL BUDAPESTEN IDEGENFORGALMI ÉS VENDÉGLÁTÓ SZAKON. A 3 ÉVES KÉPZÉS ELVÉGZÉSE UTÁN ANGOL DIPLOMÁT ÉS A VÉGZETTSÉGÉNEK MEGFELELŐ MUNKÁT KAP A VILÁG ÖSSZES ORSZÁGÁBAN!

Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-1-252-04-70
Email cím: 
Cím: 
1142 Budapest Pándorfalu u. 15.

ANGOLTANÍTÁS a BELVÁROSBAN

Kép: 

ANGOLTANÍTÁS a BELVÁROSBAN Bp. VI. ker., KIRÁLY utcában! KEZDŐKRE ÉS KÖZÉPHALADÓKRA SPECIALIZÁLT TANÁR HOGYAN KÜZDJÜLK LE LÁMPALÁZUNKAT?
Kommunikációs, prezentációs készségfejlesztés MÁR kezdő szinttől.
Bátran jelentkezzetek, ha fiatalos, flexibilis, türelmes tanárt kerestek! Minden korosztály jelentkezését várom.

Elérhetőségek
Telefonszám: 
0620-520-3616
Email cím: 
Tartalom átvétel