Informatika

Bodcom Kft.

Kép: 
- Számítógépek installálása, operációs rendszerek telepítése (windows, linux) - Szoftverek telepítése - Hardverek telepítése - Adatmentés (összeomlott rendszerek esetén is) - Vírusirtás - Hálózatok beállítása - Rendszergazdai feladatok - Webdesign, weblapok tervezése és kivitelezése, céglogók, névjegykártyák tervezése - Informatikai hálózatok, -eszközök szerelése, javítása, karbantartása - Távjavítás és -felügyelet (feltételek a távjavítás menüpont alatt) - Telefon alközpontok, hálózatok, készülékek szerelése, javítása, karbantartása - Telefonközpontok, IP telefonok programozása
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 30 3430033
Email cím: 
Email cím: 

Soós Kálmán

Kép: 
- Kimenő hívásforgalom végződtetése Internet alapú technológiával, min. 20-30 %-os megtakarítási lehetőség - Bejövő hívásforgalom Interneten történő végződtetése, számhordozással, a jelenlegi hívószámok megtartásával. Jelentős megtakarítások az előfizetési díjakon min. 50-60 %. - A szükséges technikai háttér biztosítása, karbantartása alacsony beruházási költséggel. Ha rendelkezik telefonnal, internettel és lényegesen kevesebbet akar fizetni a szolgáltatásért, hívjon, kérjen ingyenes ajánlatot. ( Az ország egész területére tudunk ajánlatot adni, illetve szolgáltatunk.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
703691235
Email cím: 
Email cím: 

HSN.hu

Szeretne naprakész lenni a számítógépek világában? Nem érti a szaksajtót, de érdeklik az újdonságok? Keres egy terméket, de nem akar 20 weboldalt végigböngészni? Jöjjön hozzánk! Folyamatosan frissülõ hír és tesztkínálat, a hardver-teszt.hu, a szoftver-vilag.hu és a notebook-teszt.hu legfrissebb anyagaiból.
Elérhetőségek
Email cím: 

notebook-teszt.hu

A notebook-teszt.hu portál minden nap friss hírekkel szolgál a hordozható számítógépek világából, emellett heti 1-2 friss teszttel is jelentkezünk, sok képpel és számtalan hasznos információval. A Notebook-ok, Netbook-ok és PDA-k bemutatásán kívül fontosnak tartjuk a termékek használatához kapcsolódó kiegészítõk bemutatását is. Notebook padok, külsõ HDD Rack-ek, dokkolók és külsõ DVD írók is szerepelnek majd a „Kiegészítõ” kategóriában. Retro rovatunkban a használt, de még jól használható laptopokat és Tablet PC-ket fogjuk bemutatni.
Elérhetőségek
Email cím: 
Tartalom átvétel