Szervíz-javítás

PC Partner Szervizszolgálat

Kép: 
PC Javítás otthonában, ahol az első óra ingyenes! Számítógép javítás otthonában, Pc javítás, Pc szerviz, Pc szerelés NON-STOP az ÖN otthonában! Segítségnyújtás, tanácsadás, oktatás. Minden ami a számítógéppel kapcsolatos! Egy óra problémamegoldás esetén csak kiszállási díj! Számítógépek és hálózatok tervezése, építése, javítása, karbantartása; Operációs rendszerek telepítése, beállítása, frissítése, karbantartása; Vírusirtás, vírusvédelmi rendszerek telepítése. 06204600076 http://www.pcpartnerszerviz.hu
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06204600076
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1036, Bp. Uszály u.2

perfektpc

Kép: 
Új és használt számítástechnikai alkatrészek bomba áron. Tekintse meg webáruházunk kínálatát, rendeljen alkatrészt vagy számítógépet a karosszékből, otthonából. A megrendelt számítástechnikai alkatrészeket boltunkban átveheti.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06/20-561-22-58
Email cím: 
Cím: 
1039 Madzsar József u.2

Computer Klinika Bt.

Kép: 

Elromlott a számítógépe? Vírus van rajta? Fura hangokat ad ki? Az internet kapcsolatát nem csak egy számítógéppel szeretné használni? Vezeték nélküli internetet szeretne otthonában, irodájában? Szeretne egy alkatrészt, vagy komplett számítógépet, notebookot?

Nézzen szét webshopunkban!

Hívjon minket teljes bizalommal, mi minden problémát megoldunk gyorsan és megfizethető áron! 0 FT-os kiszállás!

Elérhetőségek
Telefonszám: 
06308248839
Email cím: 
Email cím: 

Nbookszerviz

Kép: 
Laptop szerviz, notebook szerviz, bevizsgálási díj nélkül Új és használt notebookok adás-vétele,szervize, cseréje,bovítése. ÚJ GÉPEK BESZERZÉSE használt beszámításával, vagy fordítva! MÁRKAFÜGGETLEN laptop szerviz, notebook szerviz,PDA szerviz, ASZTALI GÉP SZERVIZ, BEVIZSGÁLÁSI DIJ NÉLKÜL!GARANCIAVAL!. A gépeket boltból adjuk adás-vételivel,garanciával, akár HITELLEHETOSÉGGEL!
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06202430618, 0630630997
Email cím: 
Cím: 
1137 Bp. Szt. István krt. 12. (a GSM felett).

Füleses Bt.

Kép: 
Számítógépek és laptopok javítása és szerelése a helyszínen. Hardware, software, internet problémák megoldása. Vírusirtás, vírusvédelem. Operációs rendszerek, programok telepítése. Weblapok, webáruházak készítése, üzemeltetése. Rendszerfelügyelet, karbantartás. Új és használt számítógépek összeállítása, bővítése egyedi igények szerint. Új és használt számítógép és laptop részegységek beszerzése, házhozszállítása. Nincs kiszállási díj! Előre egyeztetett FIX díjakkal! Közületeknek is!
Email: fulesesbt@upcmail.hu
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06304814129 , 06204985665 , 7867311
Email cím: 
Email cím: 

NBOOKSZERVIZ.HU

Kép: 
Új és használt notebookok adás-vétele, szervize, cseréje, bővítése. ÚJ GÉPEK BESZERZÉSE használt beszámításával, vagy fordítva! MÁRKAFÜGGETLEN PDA, LAPTOP, ASZTALI GÉP SZERVIZ, BEVIZSGÁLÁSI DÍJ NÉLKÜL!!. A gépeket boltból adjuk adás-vételivel, garanciával, akár HITELLEHETŐSÉGGEL! Laptop, telefon, pda beszámítás!
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-20-243-06-18, 06-30-630-99-78
Email cím: 
Cím: 
1137 Bp. Szt. István krt. 12. (a GSM felett)

Szinter 2000 Felületvédelmi Kft.

Kép: 
Az elektrosztatikus porfestés , másnéven szinterezés egy felületkezelési eljárás, amely során a fémtárgyakra egyenletes műanyagbevonat kerül.
Nézze meg a weboldalunkat!
Elérhetőségek

IMEXIS kft.

Kép: 
A fúvókás tintapatronoknál a helyszini, felhasználó általi, utántöltő kittből történő utántöltés a leghatékonyabb ! Megtakarítja a fizetendő töltési díjat és megóvja a patront a visszagyűjtés során fellépő károsodástól. Az INK-MATE a legkiforrottabb töltőkitt megoldásokat kínálók egyike. Minőségi tinták, célszerszámok, módszer, leírás, tippek, trükkök, titkok a kittekben.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-20-310-9177
Email cím: 

PC Kisokos

Kép: 
PC KISOKOS, a megbízható megoldás, a megbízható társ! Számítógép javítás, Számítógép szerviz, Pc javítás, Pc szerviz, MENTŐSZOLGÁLAT NON-STOP az Ön otthonában! Segítségnyújtás, tanácsadás, oktatás. Minden ami a számítógéppel kapcsolatos!
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-20-466-16-91
Email cím: 

Radnai László

Kép: 
Online foto 24 órán belül KODAK papíron! GSMUDVAR KFT

A Kft 1994 óta üzemelt Számítógép tartozékok és szerelés,Mobiltelefon és Vezetékes - vezetéknélküli telefonok FAX-ok alkatrész tartozék, használt és új készülékek és azonnali gyorsszervíze! Riasztó berendezések tartozékai.MINDENFÉLE akkumlátor és elem és kábelek kaphatók!"RÉGI telefonok szakszervíze!"OKTATÁS és CD-DVD írás!

Emellett használt műszaki berendezések adás-vétele (TV-VIDEO-DVD-orsós és kazettás magnó, stb.),Foto és Fényképezgépek filmvetitő gépek eladása!

Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-20 457 1000
Email cím: 
Cím: 
1201. Vörösmarty utca 83.
Tartalom átvétel