Állásközvetítés

Álláskeresés

A ProfiPower segítséget tud Önnek nyújtani abban, hogy munkaerő kiválasztási feladatai, illetve álláskeresése sokkal örömtelibb és hatékonyabb legyen. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk mind az állandó, mind az interim pozíciókra történő toborzásban.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 1 487 5050
Fax.szám: 
+36 487 5051
Email cím: 
Email cím: 

KLICK

Szeretnék egy olyan folyamatos internetes munkalehetőséget ajánlani, amit némi idő ráfordítással bárki végezhet. Nagyon sokáig keresgéltem magam is a távmunka, online munkalehetőségek között, mire rátaláltam a PTC-re és azt tapasztaltam, hogy biztos pénzkereset, melyet bátran ajánlok mindenkinek. http://www.klick.glap.hu
Elérhetőségek
Email cím: 
Email cím: 

HrCafe

Üzleti és humán témákban írunk blogokat, beszélgetünk élő adásban és szaktudást osztunk meg egymással. Fő témaköreink a coaching-tréning, a humán erőforrás, a szervezetfejlesztés valamint a munka-magánélet. Honlapunkon kérdezhet szakértőinktől, valamint megtekintheti az eddig hozzájuk intézett kérdéseket, valamint szakértőink válaszait ezen kérdésekre.
Tényfeltáró riport-adásokat láthat, hallgathat és véleményezhet élőben olyan témáról és olyan szakemberekkel, akiket az Ön szavazata alapján választunk ki és hívunk meg egy kerekasztal mellé.

Elérhetőségek
Email cím: 

Crew Agency Hungary

Kép: 
A a külföldi munkavállalás specialistája.

Fő tevékenységünk személyszállító luxushajókra vendéglátó-illetve szállodaszemélyzet közvetítése, Magyarországon egyedül egyaránt foglalkozunk nagy óceánjárókra illetve európai folyamokon közlekedő hajókra való közvetítéssel is.

Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-1-489-5000
Email cím: 
Tartalom átvétel