Biztonságtechnika

Futurepc

Kép: 
Számitógépeink a legjobb teljesítmény melett a legjobb Árakkal is rendelkeznek. Lepje meg szeretteit, vagy akár saját magát termékeink valamelyikével. A legjobb termékek a legjobb árakon, a jövő technológiájával, a FuturePC-nél. Számitógépek most akár 52.000Ft-ért elérhetőek webáruházunkban. www.futurepc.hu info@futurepc.hu
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06205767906
Email cím: 
Email cím: 

ASM Security Kft

Kép: 
Az ASM Security Kft. a hazai piac meghatározó biztonságtechnikai szereplője és mára már elmondható, hogy komoly nemzetközi kapcsolatrendszerrel is rendelkezik. A cégcsoport legfrissebb alapítású tagja, az ASM Hong-Kong Co. Ltd.-én keresztül immár saját gyártású, kiváló ár-érték arányú megfigyelő kamerákat, digitális videó rögzítőket, beléptető rendszereket (is) forgalmaz több száz viszonteladóból és telepítőből álló hálózatán keresztül. A cég biztonságtechnikai termékek, rendszerek belkereskedelmével, exportjával – importjával és karbantartásával foglalkozik. Az ASM Security Kft.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
0656/510-740
Fax.szám: 
0656/510-741
Email cím: 
Cím: 
Szolnok, 5002, Hrsz.: 0149/58

TREZOR-LIKTOR Zrt.

Cégünk, a TREZOR-LIKTOR Zrt. magyar családi vállalkozásként, huszonöt éve kiváló minőségű, saját fejlesztésű és gyártású termékeivel, illetve teljes körű biztonságtechnikai szolgáltatás nyújtásával segíti megóvni vásárlói értékeit. Üzleti filozófiánk, hogy „A vagyonvédelemben csak a legjobb elég jó!”. Széfek, páncélszekrények, fegyverszekrények, iratszekrények, postaládák, öltözőszekrények és más termékek gyártásával, forgalmazásával foglalkozunk, de szériatermékeink mellett természetesen egyéni igényeket is teljesítünk.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-66-444-391
Email cím: 
Email cím: 

Dancoo Bt

Kép: 
Vállalkozásom fő profilja az elektronikus riasztórendszerek, lakásriasztó és kamera-megfigyelő rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása. Nálam megrendelheti behatolás jelző és kamera-megfigyelő rendszereit, illetve a beléptető és kommunikációs rendszereket is. A biztonságtechnikai munkálatokon túl a kapuvezérlés valamint a kaputelefon rendszerek szerelését is elvégzem garanciával.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06703859081
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
Szigetszentmiklós

Riasztó javítás

Kép: 
Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal, biztonságtechnikai rendszerek javítását -karbantartását vállalom. Szabó István
Elérhetőségek
Telefonszám: 
30/984-98-89
Email cím: 
Email cím: 

Marketeam Bt.

Kép: 
Garázskapuk, szekcionált kapuk, redőnykapuk, biztonsági gördülőrácsok, iparikapuk, sorompók, nyíló- és tolókapuautomatizálás, automata üvegajtók. Forgalmazás telepítés. Lakatosmunkák, keritések, kapuk gyártása. Borsod - Abaúj - Zemplén megyében képviseljük a New England Door és Hörmann garázskapumárkát. Forgalmazzuk és beépítjük a ROGER, FADINI, NICE, FAAC, MARANTEC, GATE TECH kapuautomatika típusokat, Termékpalettánkon szerepel a népszerű TORMAX fotocellás automata ajtó is, Újdonság: Megkezdtük mobil fémgarázsok forgalmazását. Széles méret és színválaszték, kedvező ár.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-30-9482-152
Fax.szám: 
06-46-507-107
Email cím: 
Email cím: 

TELVA 2002 Kft.

Kép: 
PENTA , SUMMIT , DSC , VISONIC ( MAGYARUL beszélő vezeték nélküli ) riasztórendszerek és VIDEOKAMERÁS rendszerek forgalmazása.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06- 1-390-36-60
Email cím: 

0-24 Zárszerelés

Kép: 
Hevederzár szerelés, zárcsere és zárnyitás Budapesten Éjjel-Nappal! 
Elérhetőségek
Email cím: 

PRS Biztonságtechnikai Kft.

Kép: 
Páncélszekrény, biztonsági ajtó, bútorszéf: Páncélszekrények, faliszéfek, bútorszéfek, adat- és irattároló szekrények, biztonsági ajtók valamint más mechanikai vagyonvédelmi és pénztártechnikai eszközök * forgalmazása, * javítása és átalakítása, * szállítása, telepítése és szervizelése.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06 (1) 369-6104
Email cím: 

SICHER 98 Bt.

Kép: 
Magyarországon egyedülállóan a NOVUS CCTV termékek teljes árukínálatával várjuk kedves megrendelőinket. Bevezető NOVUS akciónk keretében, most minden kedves vásárlónk a nettó listaárból 8% árengedményt kap! 2 éves szerviz garancia, kiszállítás, 50.000 Ft bruttó megrendelés felett INGYENESEN!
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-27-343-001
Email cím: 
Email cím: 
Tartalom átvétel