Csomagküldő szolgálat

Aranykerék Futárszolgálat

Kép: 
Futárszolgálatunk 2002 óta áll ügyfelei rendelkezésére.Fõ tevékenységi körünk az azonnali levél és csomagkézbesítés Budapesten, belföldön és külföldön egyaránt. Budapest területén belül a küldemény felvételi ideje 10-30 perc, a leadási idõ pedig a megrendeléstõl számított 30-120 perc. Biciklis futárjaink szinte mindent szállítanak 0-5kg-ig, 5kg-ot meghaladó küldeményeit autós futárjaink kézbesítik 0-100kg-ig, 100kg-tól 900kg-ig kisteherautós futárjainkat ajánljuk.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
061-239-1124
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1133 Budapest, Esztergomi út 32.

FUTIKA Bt

Kép: 
FUTIKA, Debrecen Futárszolgálata. Az egyedi szolgáltatások specialistája! Cégünk költöztetési, szállítási szolgáltatást is végez, lakossági és vállalati ügyfelek részére. Küldeményét a kezelés során mindvégig megkülönböztetett, egyedi bánásmódban részesítjük. Pótolhatatlan küldeményeket (pl. ajándék,csomag) biztonságosan, elkülönítetten szállítunk.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36(20) 39 77 504
Email cím: 

Flora-Pack Kertészet

Web-áruházunk kategoriái: ( www.kert-to.hu )Bonsai növények, tálak, eszközök, Dísznövények, Kerti kiegészítők, Kerti-tó termékek funkciók szerint, Gyümölcsfa oltványok, Szőlő oltványok / Csemegeszőlők, Fehérbor-szőlők, Különleges csemegeszőlők, Magnélküli csemegeszőlők, Vörösbor-szőlők. Termékcsoportok: Bonsai növény, tál, szerszámok, Dísznövény, Cserjék Dézsás növények, Fenyőfélék, Füvek, Bambuszok, Kaktuszok, Kúszó - kapaszkodó növények, Lombos fák, Pálmák, Yukkák, Yucca, Rózsák, Szobanövények, Szukkulensek, pozsgások, Tillandsiák, Vízinövények, Gyümölcsfa oltvány, Alma, Birs, Bogyósok,
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36-06-25-286041
Fax.szám: 
+36-06-25-286041
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
Flora-Pack Kertészet 2400 Dunaújváros Venyimi út 28.

P+P Selyemvirág Nagykereskedés - Karácsonyi és Húsvéti dekoráció

Kép: 
Cégünk, a P+P Selyemvirág Nagykereskedés - Karácsonyi és Húsvéti Dekoráció Győrben, a Corvin utca 32.-ben várja a viszonteladókat, dekoratőröket, egyéb cégeket. Webáruházunkban magánszemélyeket is kiszolgálunk. Főbb termékeink: Mindenféle művirág : csokrok, szálas virágok, krizantém, bokrok, műfák, pálmák...
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-96/311-755
Fax.szám: 
06-96/618-800
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
9023 Győr, Corvin utca 32.

Elsősegély felszerelés webáruház

Kép: 
A kötelező elsősegély felszerelést már az interneten is megvásárolhatja a www.mentolada-webaruhaz.hu címen elérhető Mentőláda Webáruházban! Az áruházban járművek, munkahelyek részére kötelező mentőládákból, valamint tűzoltó készülékekből rendelhet. Az elsősegélydobozok a magyar szabványoknak megfelelnek, így motorok, gépkocsik, teherautók, buszok felszereléséhez is talál megfelelő típusút. Cégek, vállalkozások, munkáltatók részére alkalmazotti létszámtól függően felszerelt elsősegélyládák normál és falra szerelhető kivitelben is megvásárolhatóak.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-52/ 220-054
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
4220 Hajdúböszörmény Kemény János körút 20.

VILLÁM FUTÁR Futárszolgálat

Kép: 
Gyors belföldi futárszolgálat Pécs városában. Megbízható csomagküldés. Futár akár az ország egész területén. Futár szolgáltat és csomagszállítás. Csomagküldő szolgálat a gyors pontos kiszállítás érdekében. Keresse fel honlapunkat.
Elérhetőségek
Email cím: 

Designpuppy

Kép: 
Minőségi vastag-puha anyagokból kutya-cica fekhelyek, kanapék, házikók. Tenyésztőknek szülő kanapék, divatos ruhácskák,pelerin kabátok, kiegészítők/pl. mentőmellények, test táskák/strasszköves nyakörvek ,stb ,reális áron kaphatóak, egyéni méretek alapján is készítünk.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-30-352-43-40
Email cím: 

Metabond Bp-i raktár

Kép: 
Kedves látogatónk, üdvözöljük a METABOND budapesti raktárának webáruházában! Termékeinket megrendelheti Motorolaj webáruházunkban, vagy személyesen a Bp-i Metabond nagy- és kiskereskedelmi üzletünkben! Az On-line megrendelt Metabond termékeket Budapesten INGYENESEN szállítjuk ki (heti 2 alkalommal) az Ön által megadott címre! Amennyiben a XI.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-70/314-1500, 06-1/204-2983,
Email cím: 
Cím: 
1117 Budapest, Kaposvár u. 8. Lágymányosi Kipufogó szaküzlet

MANUELA-LIGHT kft

Meglehetősen vegyes termékkörben végzünk kis és nagykereskedelmi tevékenységet. Jelen vagyunk az optikai piacon, a számítástechnikába is beleszólunk, és ajándéktárgyakkal is foglalkozunk a gyártástól a forgalmazásig. Ha ajánlata van, vagy érdeklődik hívjon, vagy írjon!
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36-20/335-5716
Email cím: 

Alvásinfó - Tempur Material

Kép: 
A rossz alvás korlátozza a test működőképességét, és örömtelenné tesz. Miért nem tud oly sok ember megfelelően eleget tenni az alvás szükségletének? Egy jó matrac nem mellőzhető luxus, hanem a jó közérzet elengedhetetlen feltétele. Mégis sokan alváshiányban szenvednek. Miért??? Mert nem körültekintően válasszák meg matracukat párnájukat. Változtasson élete 1/3-án mégpedig azonnal, a változás már másnap érezhető.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-20-932-17-94
Fax.szám: 
23312005
Email cím: 
Cím: 
Váradi Attila
Tartalom átvétel