Országos

Pinduri Bababolt

Kép: 
A Pinduri Bababoltban csak kipróbált és jól bevált babás és mamás termékeket találsz, valódi szülők ajánlásával. Minden terméket kipróbáltunk a bababoltunkban és csak azt ajánljuk neked, amit nekünk is bevált a kisfiunknál. Gyere és nézz körül a Pinduri bababoltban!
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 70 365 1861
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
2626 Nagymaros Rákóczi Ferenc utca 94.

Ékszerkészítő tanfolyam, üvegékszer készítés workshop

Kép: 
Szeretnél eltölteni néhány órát kreatívan, miközben elkészítheted saját üvegékszereidet? Szeretnél valami személyes ajándékot készíteni valamelyik szerettednek? Ha bármelyikre is igen a válasz, akkor itt a helyed! Jelentkezz és gyere el az üvegékszer készítő workshopra, ahol a siker és a jó hangulat garantált, és a foglalkozás végén gazdagabb leszel egy élménnyel, és csodás üvegékszerekkel! Az ékszerkészítő tanfolyamról itt olvashatsz bővebben: Ékszerkészítő workshop
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06209656526
Email cím: 
Cím: 
1126 Budapest Kiss János altábornagy utca 38.

AutósHírügynökség

Kép: 
Mikor jár le a műszaki vizsga érvényességed? Nézd meg most, nehogy a rendőr vegye észre, egy közúti igazoltatáskor! Tudtad, hogy akár 30 nappal is előbbre hozhatod a műszaki vizsga időpontját, mégsem kopik annak műszaki vizsga érvényessége? Bizony, vagyis, ha a Te autód műszaki vizsga érvényessége 30 napon belül lejár akkor már bármikor műszaki vizsga időpontra mehetsz, nem fog kopni műszaki vizsga érvényességed. A forgalmiban szereplő naptól fogják ugyanis számolni a +2 év műszaki érvényességi időt, nem a tényleges műszaki vizsga napjától. Jó tudni, ugye?
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 70 365 1861
Email cím: 
Cím: 
9201 Mosonmagyaróvár Pf. 65

Impralan lazúr festék

Kép: 
Az Impralan vékonylazúr, és vastaglazúr egyaránt alkalmazható kül- és beltéri fafelületek kezelésére. A favédelem környezetbarát módon valósul meg, az általunk forgalmazott biocid hatóanyagok nélküli, vízalapú nyílt pórusú lazúr festékkel. Weboldalunkon www.impralan.hu található színskála segíti Önt a szín kiválasztásában. A termékcsaládban a vékonylazúr, és vastaglazúr ecsetelhető festékek azonos szín választékban kaphatók, így azok kombinált alkalmazása esetén használhatja ugyanazt a színt. Kérje helyszíni tesztvezetésünket, és ismerje meg a termékek gyakorlati alkalmazását.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 70 606 4262
Fax.szám: 
+36 79 472 328
Email cím: 
Cím: 
6521 Vaskút, Dózsa György u. 13.

Ács/dc Kft.

Kép: 
Cégünk piacvezetőként ismert Budapesten és a főváros környékén, hiszen elsők között volt jelen a társasházak és a műemlék épületek tetőfelújításának komplex kivitelezőjeként abban, hogy a munkafelvételtől a törmelékelszállításig, a papírmunkákon át mindennel a megbízó rendelkezésére áll.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06209527764
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
2534 Tát, Kálmán Imre utca 11.

Kristálykert Holisztikus Jóllét Központ

Kép: 
A Kristálykert Holisztikus Jóllét Központ célja a betegségek, megoldásra váró kérdések lelki síkon történő megközelítése. Szolgáltatásaink kiterjednek a gyermekvállalás témakörére, mely magában foglalja a gyermektervezés, meddőség kezelés témakörét. Feltárjuk azokat a lelki eredetű blokkokat, melyek a meddőség kialakulásához vezettek. Ezek feloldása után lehetőség nyílik a terhesség bekövetkezésére. A terhesség alatt, vagy akár előtte is az anya magzat kommunikáció lehetővé teszi, hogy babánkról konkrét ismeretek birtokába jussunk már a szülés előtt.
Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36 30 842 7998
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
1086 Budapest Bauer Sándor utca 10.

Futurepc

Kép: 
Számitógépeink a legjobb teljesítmény melett a legjobb Árakkal is rendelkeznek. Lepje meg szeretteit, vagy akár saját magát termékeink valamelyikével. A legjobb termékek a legjobb árakon, a jövő technológiájával, a FuturePC-nél. Számitógépek most akár 52.000Ft-ért elérhetőek webáruházunkban. www.futurepc.hu info@futurepc.hu
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06205767906
Email cím: 
Email cím: 

Áruszállítás Költöztetés FŐ-TEHERTAXI 06309404757 Teherszállítás Fuvarozás- Bp Belföld

Kép: 
FŐ-TEHERTAXI, áruszállítás, fuvarozás, tehertaxi, fuvarvállalás, bútorszállítás Budapesten. 06309404757. Teherfuvarozók, rakodóautó, budapesti költöztető fuvarosok, lomtalanítók. Azonnali profi olcsó sürgős fuvar, teherfurgon. Budapest összes kerület. Pest megye, belföld. Pest, Buda, Budapest darabáru szállítás fuvarszervezés, árufuvarozók budapesti kisteherautó gyors fuvar, rakodók, teherszállítók. Páncélszekrény, zongora, pianínófuvarozás. Belföldi, Bp.-i. Megbízható, tapasztalt, munkatársak, fuvar egy vagy több tételre. Pihenő napokon is.T:0630/940-4757. www.fotehertaxi.hu
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06-30/940-4757, 06-1/226-3652.
Email cím: 
Email cím: 
Cím: 
Budapest, Magyarország

Falióra Webáruház - Faliórák

Kép: 
Ajándékot keres? Unja már a boltról, boltra rohangálást? Nézzen szét webáruházunkban, ahol faliórák széles választékából vásárolhat kényelmesen. Kínálatunkban kizárólag kézzel készült egyedi faliórákat, modern faliórákat, design faliórákat, üveg faliórákat talál. Nem kell tovább ajándék után futkosnia, lepje meg szeretteit valamelyik faliórával, kiváló ajándékozási lehetőség minden alkalomra. Falióra Webáruház - Üveg Faliórák
Elérhetőségek
Telefonszám: 
06209656526
Email cím: 
Cím: 
1126 Budapest Kiss János altábornagy utca 38.

Sófutár kft.

Kép: 
Útszóró és jégmentesítő anyagok, széles választékban, országos kiszállítással. Hagyományos és környezetkímélő termékek. Teljesen felszívódó, nagy hatásfokú jégmentesítők, só, útkáli progress, és kálcium klorid. Csúszásmentesítő és jégoldó kombinált sikostop termékek, eko+, és rapid. Kloridmentes antiklorid.Csúszásgátlók, homok, zeolit.
Elérhetőségek
Email cím: 
Tartalom átvétel